Handlekveld hos Intersport Sogndal

Hei alle Lurkiser! Tirsdag 5. september arrangerer Lurkarlaget og Intersport handlekveld for alle våre medlemmer! Trenger du nye fjellsko? Vil du imponere med ny sovepose på blikjentturen? Eller kanskje du trenger en klatresele eller nye klatresko til onsdagsklatringa? Det er noen av tingene det vil bli en fin rabatt på! 

Lurkarlaget vil ha stand med vaffler og mulighet til å kjøpe medlemskap i Lurkarlaget. Vi vil også ha en bordbuldrekonkurranse der den som vinner vil få en super premie sponsa av intersport! 

///English////

Hi all Lurkiser! Tuesday September 5th, Lurkarlaget and Intersport will host a shopping night for all our members! Do you need new hiking shoes? Would you like to impress with a new sleeping bag on the bli-kjentturen? Or maybe you need a harness or new climbing shoes for the wednesday climbing? These are some of the things there will be a nice discount on!

Lurkarlaget will have waffles and the opportunity to buy membership. We also gonna have a table bouldering contest where the winner will get a prize sponsored by Intersport