Om oss

Lurkarlaget er Sogndalstudentenes friluftslivsorganisasjon. Vi organiserer og gjennomfører turer, kurs, og aktiviteter på alle nivå gjennom hele studieåret. Klatring, ski og snowboard, sykling, fotturer og teltturer er bare noen av aktivitetene vi driver med. I tillegg samler vi godtfolk til blant annet bli-kjent-turer, julebord og bruktmarkeder.

I vinterhalvåret dreier det seg mye om snøen, som vi hvert år ber til snøgudene om å få i store mengder. Vi bruker våre eminente, lokale skisentre i tide og utide og nyter godt av toppene som omkranser bygda ”vår”.

Styret i Lurkarlaget har som mål å tilrettelegge turene slik at flest mulig kan være med, både med tanke på nivå, pris og utstyr. Vi ønsker alle turglade studenter hjertelig velkommen som Lurkis! Du er garantert  masse hygge, nye venner, flotte bilder til albumet og minner for livet!

Vi elskar å være ute og ingenting er bedre enn å være ute sammen med andre som deler den interessen.

English

Lurkarlaget is an outdoor activities organisation for students in Sogndal. We organize tours, courses, and activities at all levels throughout the academic year. Climbing, skiing and snowboarding, cycling, hiking and camping are just some of the activities we do. We also gather students to a yearly get-to-know-eachother-trip, the legendary christmas party, movie nights and swap meets.

During the winter our main focus is enjoying the snow, that we pray to the snow gods that we get a lot of. We use our local ski resorts and the local mountains around us a lot.

The goal of Lurkarlaget is to arrange trips that everybody can attend regarding skill level, price and equipment. We wish all outdoour-loving students welcome as a Lurkis! We can guarantee good vibes, new friends and amazing pictures and memories for life.

We love being outdoors, and nothing is better than sharing this happiness with others.

Styret 2018/2019

PEDER NILSEN

Styreleder

Leder- Peder burde ikke være noen andre steder, enn i spissen av skuta for å spre gleder – selv om han er lat, og en mester i prokastinering. Ikke la deg lure av det sjenerte smilet, han er egentlig en luring. 

11427409_10207008134511763_1012776958966932217_o

olav berg lofthus

Nestleder

Olav er av typen som trives best med ski på beina og jakter maks antall skidager. Han skal, sammen med Henning, endelig få brukt friluftslivutdanningen sin til å lære bort en ting og to til alle dødelige der ute. Uheldigvis for Sogndals single jenter lever han glade dager med “kjerringa”.

unnamed (1)

henning PATRICK WINSJANSEN MORTENSEN

Utstyrsansvarlig

Er han trønder? Er han nordlending? Who knows. Det vi vet er at han er fra Norges minste by. Han er stort sett å finne i fjellet, bortsett fra når det er United-kamp, da finner du han i sofaen på Kvåle. Henning kjører telemark og ser stygt på alle med fast hel.

henning

Anna Folgerø

HMS- og medlemsansvarlig

Anna er ei byflåge som har forvilla seg inn i fjordane. Som lerarstudent konverterer ho også til nynorsk titt og ofte. Treng du inspo til middag så følg ho på insta. I helga finn du ho på eit dansegolv i bygda.

IMG_9286

Erlend Hovland

Økonomiansvarlig

Ikke la deg lure av den silkemyke østlandsdialekten, for her snakker vi ekte trønderbart. I anledning sitt nye verv, skal Erlend endelig skaffe seg sovepose og bli friluftsmann. Du finner han på stiene i Kaupanger eller bak dj-bordet i Festningen.

cof

Carina Granli

Arrangementansvarlig

Carina er kanskje den mest joviale jenta vi kjenner og en skikkelig solstråle. Hun sier ikke nei til en øl, men det holder sjeldent med én. Vi snakker heller ti, da er hun på gli! Hun er stort sett å finne på de fleste fester, og hun elsker hester.

65393057_723467864776964_1269192823429660672_n

Tiril Ruud Bråten

Aktivitetsansvarlig

Tiril brukte hele året som 21 på å glede seg til hun kunne synge 22 av Taylor Swift. Selv om hun er søt som få, har ingen klart å temme henne – ennå. Nå har hun lagt skiskytter-karrieren på hyllen for å bli tidenes lurkis. 

65386723_433313097506121_6461104021326266368_n (1)

Ingeborg Klokkersund Djupevåg

Kommunikasjonsansvarlig

Ingeborg, partyborg, sykleborg, klatreborg, buldreborg, jibbeborg, danseborg, latterborg, prateborg, kommunikasjonsborg, eller Inga. Hun kan være den du vil hun skal være ;))

Versjon 2
Close Menu