Lurkarlaget er her for å
gi deg de gode naturopplevelsene

Som student i Sogndal er man på rett stad til rett tid, heile året! Enten det er klatring, skikøyring, grilling, fotturar i flotte vestlandsfjell, eller slakk line i parken du er interessert i, er Sogndal staden. I Lurkarlaget står aktivitet og sosialt samkvem i fokus, her er mellom anna bli-kjent-tur, toppturar til fots og med ski, rafting og elvepadling, klatresamling, fisketur, surfetur, bretur og bålhygge.

Lurkarlaget er Sogndalstudentanes friluftslivsorganisasjon, vi organiserer og gjennomførar turar,
kurs, og aktivitetar på alle nivå gjennom heile studieåret. Er det Highcamp eller Fjellfilmfestival, eller no
anna spennande, me er der! Frå Januar og ut våren dreiar det seg mykje om det kvite element, som vi kvart år ber til snøgudane om å få i store mengde.

Me brukar våre eminente, lokale skisentra i tide og utide. Me brukar dessutan toppane som omkransar bygda ”vår” flittig, arrangerar snøholetur, måneskinnstur, skredkurs og sjølvsagt ”etter-ski” med obligatoriske sprell. I tillegg til aktivitetane i friluft, samlar me godtfolk til trivelige medlemskveldar, filmkveldar og dessutan handlekveldar på Intersport.

Styret i Lurkarlaget har som mål å tilretteleggje turane slik at flest mogleg kan vere med, både med tanke på nivå, pris og utstyr. Me ynskjer alle turglade studentar hjarteleg velkomne som Lurkis! Du er garantert mykje hygge, nye vennar, flotte bilete til albumet og minner for livet!

Vi elskar å vere ute, men ingenting er betre enn å vere ute saman med andre som delar den interessa.
Vi kan love deg at du alltid finner nokon å dra på tur med!

As a student in Sogndal you are at the right place at the right time throughout the whole year! If your interested in climbing, skiing, grilling, hikes in beautiful Norwegian mountains or slack line in the park, Sogndal is the place to be. ctivities and socializing are the main focus points in Lurkarlaget.

We host activities such as get-to-know-eachother-trip, hiking trips, alpine touring trips, climbing trips, fishing, surftrips, glacier trips and simple camping trips. We are also present at many other festivals.

During the winter our main focus is enjoying the white element, that we pray to the snow gods that we get a lot of. We use our local ski resorts a lot. The mountains around us are often used when we arrange snow cave-trips, moonshine hikes, avalance courses and of course afterskies with mandatory pranks. On top of all these activities we gather people to members nights, movie nights and shopping nights at Intersport with discounts for our member.

The goal of Lurkarlaget is to arrange trips that everybody can attend regarding level, price and equipment. We wish all outdoour-loving students welcome as a Lurkis! We can guarantee good vibes, new friends and amazing pictures and memories for life.

We love being outdoors, and nothing is better than sharing this happiness with others. We guarantee that you also will find someone to go on trips with!

 

Johannes vår sjef, vår helt og vår jerry. Han er den eneste i Lurkarlaget som har flydd luftambulanse, og bruker derfor til enhver tid fullface-hjelm.  Mulig det er derfor han er så god til hva han driver med, om det er klatring, sykling eller alfa for flokken.Prestesønn fra Haugesund, men det må renne noe sunnmørsblod i de gjerrige årene hans. Snill som få, med omtenksomhet for alle Lurkiser. Respect the send!

 

 

Margit er styrets kleineste person som gjerne låner deg soveposen sin. Hun er singel, men om du spiller kortene dine rett, klarer du kanskje å endre på dette. Vitsene er tørre og smilet fortryllende. Hun er skikkelig flink til skikkelig mye, men ekstra flink på Trad-klatring og filmproduksjon. Margit er en god blanding av Ludvig og Solan i Flåklypa, som er umulig å ikke bli glad i.

Oskar er den vakreste mannen, uten hår, nord for Sør-polen. Han kan klatre ting du ikke trodde var mulig og går sjeldent alene hjem. Med en bart han kunne tatt betalt for å la folk se på og fortryllende øyne, er det bare å stille seg i kø. Som aktivitetsansvarlig sørger han for at alle mandagsturer og onsdagsklatringer blir dine ukentlige høydepunkter. Ikke nok med dette men han er kanskje den i Lurkarlaget som har brukt mest penger på å fikse sykkelen sin. En real kar som er god å ha i lavvoen på bli-kjent tur.

Nils er ufrivillig single på 3 året med alle goder som følger med. Han er verdenskjent i Hemsedal for sine syke ski og sykkelferdigheter, men også flink til surfing, klatring, dansing og penger. Han skal ha hovedansvaret for økonomien i Lurkarlaget og har alltid et vellkjent smil og en vaffel på lager.Halvor er hele lurkarlagets energi samlet i en Lurkiss. Hos noen går han under navnet Meny-Halvor, hvor han ikke bare e sykt engasjert og flink, men uoffisiell norgesmester i sjarmering av damer på 80+. Her er det bare å stille seg i kø damer! Den mest veltrente kroppen Lurkarlaget noen gang har sett! I tillegg er han et naturtalent på sykkel. Ganske kult, ikke sant?!


Hannah er medlemsansvarlig og skal passe på at nettopp DU har det bra! Hun elsker alt som har med Helse, Miljø og SIkkerhet og gjøre. Med en personlighet og et utseende som er umulig å ikke bli betatt av, er det risiko for at hun ikke forblir singel lenge. En skikkelig lurkiss som har flere lurkisturer på CV-en en Donald Trump har sagt “fake news”.

Tanja er kommunikasjonsansvarlig og utenfor din rekkevidde (opptatt). Hun skal sørge for at alt av informasjon ditt hjerte måtte begjære, skal være lett tilgjengelig. Det ryktes også at hun ble født på en fjelltopp i Møre i striregn og 30 m/sek vind, og er derfor kanskje den tøffeste lurkissen vi har møtt. En dialekt som kan trollbinde hvem som helst, så lenge du forstår hva hun sier. Et grepa kvinnfolk!

Mathias er utstyrsansvarlig og dessverre opptatt. Han er lurkarlagets Petter-smart og fikser alt fra telt til knuste hjerter. En mann av få, men gjennomtenkte og treffende ord. En viktig brikke for at nettopp du skal få lånt deg en klatresele, et kart eller en spade. Han har skjegg, briller og en kreativitet uten grenser.