Om oss

Lurkarlaget er Sogndalstudentenes friluftslivsorganisasjon. Vi organiserer og gjennomfører turer, kurs, og aktiviteter på alle nivå gjennom hele studieåret. Klatring, ski og snowboard, sykling, fotturer og teltturer er bare noen av aktivitetene vi driver med. I tillegg samler vi godtfolk til blant annet bli-kjent-turer, julebord og bruktmarkeder.

I vinterhalvåret dreier det seg mye om snøen, som vi hvert år ber til snøgudene om å få i store mengder. Vi bruker våre eminente, lokale skisentre i tide og utide og nyter godt av toppene som omkranser bygda ”vår”.

Styret i Lurkarlaget har som mål å tilrettelegge turene slik at flest mulig kan være med, både med tanke på nivå, pris og utstyr. Vi ønsker alle turglade studenter hjertelig velkommen som Lurkis! Du er garantert  masse hygge, nye venner, flotte bilder til albumet og minner for livet!

Vi elskar å være ute og ingenting er bedre enn å være ute sammen med andre som deler den interessen.

English

Lurkarlaget is an outdoor activities organisation for students in Sogndal. We organize tours, courses, and activities at all levels throughout the academic year. Climbing, skiing and snowboarding, cycling, hiking and camping are just some of the activities we do. We also gather students to a yearly get-to-know-eachother-trip, the legendary christmas party, movie nights and swap meets.

During the winter our main focus is enjoying the snow, that we pray to the snow gods that we get a lot of. We use our local ski resorts and the local mountains around us a lot.

The goal of Lurkarlaget is to arrange trips that everybody can attend regarding skill level, price and equipment. We wish all outdoour-loving students welcome as a Lurkis! We can guarantee good vibes, new friends and amazing pictures and memories for life.

We love being outdoors, and nothing is better than sharing this happiness with others.

Styret 2023/2024

Leiv Rønning

Styreleder

Vår kjære Leder Leiv begynner siste året på friluftsliv, et studie som passer han midt i blinken. Leiv er gruppas elvepadler og vann-entusiast. Han er ikke fremmed for å ta en utfordring og dropper både klipper og fosser. Ved siden av skia og kajakken er han og en friluftsmann som gjerne tar en rolig tur i skogen på jakt etter skatter. Omgjengelig og åpen, en ettertraktet mann med stålkontroll, håper vi. Med denne raftingguiden ved roret satser vi på et rått år.

Frieda Parmann

Nestleder

 

 

Frida, vårt blondeste styremedlem, ei blid bergenser med glimt i øyet og alltid et smil. Lurkarlagets nestleder som holder Leiv i tøylene og gjengen i hop. Hun surrer, styrer og har nesten alltid kontroll. Ved siden av sin energiske og sprudlende side er hun veldig omtenksom og drar i gang yoga når det trengs et pust i bakken. Ser du henne på ski eller på skolen vil du alltid møte et smil og ledige åpne armer.

Frieda

Bjørne mo Michaelsen

Utstyrsansvarlig

Bjørne, lærerstudent, utstyrsansvarlig og gruppas nordlending, ikke sur – bare direkte. Ser ikke farlig ut, men leverer du ikke utstyret i tide er det ikke godt å si hva som kan skje. Med Bjørne går det fort i svingene både på sykkelen, bak rattet og på telemark. Han er gruppas surferboy og er like pen på utsiden som på innsiden. Bjørne er omsorgsfull og tar godt vare på utstyr og de rundt seg.

HannaH Sørøy

Økonomiansvarlig

 

 

Hanna, nei ikke Anna. Hanna hekler kanskje surrehuer, men som økonomiansvarlig har hun huet på plass. Oslo-jenta fra Oslos beste østkant som endelig har kommet seg til der hun hører hjemme. Heklinga går i høygir når hun ikke er på tur i marka til fots eller på ski. Huk tak i Hanna for en av Sogndals feteste luer eller for en trivelig samtale. Med sitt lure smil kan du fort bli sjarmert og er du heldig kanskje noe mer?

Anna sundgot Grande

HMS- og medlemsansvarlig

Anna, nei ikke Hanna. Trønder babe med lokker som sjarmerer, du finner henne susende gjennom stiene på Kaupanger eller hengende i en fjellsprekk. Styrets medlems- og HMS-ansvarlig som sørger for at sikkerheten prioriteres først, stort sett. Dama er blid, positiv og alltid med, sier sjeldent nei hvis du tør å spørre.

arne olav lillesæther

Arrangementansvarlig

Arne Olav, også kjent som Arni, omgjengelig og raus med et hjerte for friluftsliv. Han er en gromkar “frå Sel i Gudbransdalen”. Slapp av, vi skjønner heller ikke alt han sier. Du ser han alltid med et smil om munnen og det er umulig å ikke bli smittet av Arni’s gode humør. Arni er glad i det tradisjonelle friluftsliv og trives godt med 230 literssekken på ryggen, soppkurv i hånda og fleecepledd rundt livet i camp. Men ikke la dere lure, plutselig kommer han drivende ned skolestrekket med kajakken på slep.

kirsti vågsnes

Aktivitetsansvarlig

 

 

Kirsti er styrets arrangementsansvarlig og fjellgeit som forserer hver eneste lille hindring som måtte stå i veien for henne. Med bein i nesa er hun alltid klare for nye utfordringer. Hun organiserer, rydder opp og har kontroll med jerngrep. En sjelden gang slipper hun kontrollen og sitter nesten aldri i ro. I veggen er det bare å la henne inspirere deg og hvis du tør kan du prøve å følge. Med henne med vil alle arrangement gå knirkefritt.

Mads Pettersen

Kommunikasjonsansvarlig

Mads, hipstern som studerer fornybar energi. Han er gruppas influencer og SoMe-guru og dette rocker han med en fet stil, som med alt annet. Han er en lugn type med beina plantet godt på sykkelpedalene eller skia. Han er en skikkelig hyggelig og god kar som alltid har et smil på lur. Er det noe du trenger hjelp til, er ikke Mads vanskelig å få på gli – han har tross alt preppa skia til Petter Northug. Med Mads blir året rene “barneskirennet”.