Om oss

Lurkarlaget er Sogndalstudentenes friluftslivsorganisasjon. Vi organiserer og gjennomfører turer, kurs, og aktiviteter på alle nivå gjennom hele studieåret. Klatring, ski og snowboard, sykling, fotturer og teltturer er bare noen av aktivitetene vi driver med. I tillegg samler vi godtfolk til blant annet bli-kjent-turer, julebord og bruktmarkeder.

I vinterhalvåret dreier det seg mye om snøen, som vi hvert år ber til snøgudene om å få i store mengder. Vi bruker våre eminente, lokale skisentre i tide og utide og nyter godt av toppene som omkranser bygda ”vår”.

Styret i Lurkarlaget har som mål å tilrettelegge turene slik at flest mulig kan være med, både med tanke på nivå, pris og utstyr. Vi ønsker alle turglade studenter hjertelig velkommen som Lurkis! Du er garantert  masse hygge, nye venner, flotte bilder til albumet og minner for livet!

Vi elskar å være ute og ingenting er bedre enn å være ute sammen med andre som deler den interessen.

English

Lurkarlaget is an outdoor activities organisation for students in Sogndal. We organize tours, courses, and activities at all levels throughout the academic year. Climbing, skiing and snowboarding, cycling, hiking and camping are just some of the activities we do. We also gather students to a yearly get-to-know-eachother-trip, the legendary christmas party, movie nights and swap meets.

During the winter our main focus is enjoying the snow, that we pray to the snow gods that we get a lot of. We use our local ski resorts and the local mountains around us a lot.

The goal of Lurkarlaget is to arrange trips that everybody can attend regarding skill level, price and equipment. We wish all outdoour-loving students welcome as a Lurkis! We can guarantee good vibes, new friends and amazing pictures and memories for life.

We love being outdoors, and nothing is better than sharing this happiness with others.

Styret 2021/2022

VETLE SULEN

Styreleder

Dette er selveste Vetle Sulen, lurkarlagets leder!!!!
Hans sosiale liv har ingen grenser
Ingen tvil om at dette er en pratesalig erkebergenser
Bomselivet får han virkelig til å krible i magen
Bølger, pudder og granitt er det han tenker på gjennom hele dagen 
Gutten sitter sjelden stille
Det er kun når han ser på hunde-memes han virkelig kan chille
De fleste vet at han er Tarzans skjulte fetter
Mer gira gutt skal du lete lenge etter
Huk tak i Vetle om du vil ha latter eller stoke
Han sier heller aldri nei til en pågangen-joke.

 

235853191_556943728993047_4647433706453015966_n

Ruth emilie skjærvik nygård

Nestleder

Ruth Emilie er en blid og engasjert jente, som kommer fra ytterst i Nord-Trøndelags havgap, fra øya Jøa. «Jøbyddjen» Ruth Emilie er allsidig, og er ikke redd for utfordringer. Musikk, tur, klatring og ski er noen av hennes mange hobbyer, og hun elsker å ha mye å holde på med – du finner faktisk få som kan sjonglere like mange baller i lufta som denne dama kan. Hun er stort sett alltid i aktivitet, og om du er heldig får du kanskje høre hennes klokkeklare sangstemme. Som barn var Ruth Emilie en trollunge uten like, men som «jøbyddjen» Olav Duun sier «Det er trollungane ein blir mest glad i». Ruth Emilie sjarmerer de fleste med sine krystallblå øyne og blide ansikt, så pass dere, det er stor sjanse for å bli trollbundet. Så om du er så heldig å møte denne jenta; si hei og slå av en prat, det er verdt det.

IMG-4770

Hildegunn vekseth

Utstyrsansvarlig

Hildegunn er en jovial og eventyrlysten jente fra Snåsa. Snåsa er en avsidesliggende grend i Trøndelag som svært få har hørt om og enda færre har besøkt. Hildegunn bruker det meste av tiden sin i fjellet eller i skogen der hun står på ski, klatrer, sykkler eller trener. Det som er spesielt med denne jenta er at hun er overalt. Hun sitter aldri i ro og vi kan mildt sagt si at hun har konstant maur i rumpen. Når hun ikke befinner seg i skogen kan du finne henne med en drink i hånden og et smil om munnen. Denne jenta sier ikke nei til en god fest! Gled dere til å bli kjent med Snåsas store datter.

IMG-4773

Ingrid muri pettersen

HMS- og medlemsansvarlig

Skapnudisten og gledessprederen Ingrid (går under navnet Muri) er lurkarlagets HMS og medlemsansvarlig. Jenten er definisjonen på en livsnyter, og bruker mye tid på kaffedrikking og skravling. Ordet «nei» er ikke en del av hennes vokabular, da hun alltid er positiv og med på de villeste påfunn. Muri vet når hun skal dra frem en ordentlig rabagast av en vits og vet hvordan å kose seg med en koseklut eller øl i baklommen. Hun trives på ski, til fjells og i vannet. Du skal ikke se bort ifra om du plutselig ender opp på et eventyr med denne luringen .

IMG-4726

Kjartan bruvik

Økonomiansvarlig

Kjartan er dum og deiliiiiig. Han er en meget hyggelig kis fra Bergen by. Han er faktisk så hyggelig at for de fleste han møter blir han selve definisjonen på en tjommi. Han gliser stort sett hele tiden, men har en faen i seg der det trengs. Kjartan lever helst livet som en liten gutt på ferie. Ting skjer i rolig tempo i god tro om at ting alltid ordner seg, noe det stort sett gjør. På ferie går det i brett og klatring, ferdig snakket. Bli ikke overrasket om du møter han i hundreoghelgoland på brett ned fra Åberge eller kommer krusende i den styggfeteste bobilen du noen gang kommer til å se.

image1

Nicolai "Speed" drager

Arrangementansvarlig

Hvis du slår opp definisjonen på god stemning er det stor sannsynlighet for at et bilde av Nicolai dukker opp. Det er ikke uten grunn han går under kallenavnet “Speed”, for det er alltid fullt av energi og action der Nicolai er. Speed er en real gladgutt som stadig vil overraske deg med sitt energinivå!! Uansett hva du liker å holde på med er det nesten helt sikkert at Speed også digger det, enten det er topptur, klatring, løping i fjellet, surfing eller stisykling. Gutten kan det meste, og driver i stor grad med det meste, noe som resulterer i at han går rundt med minst 3 belastningsskader til enhver tid. På tur med Nicolai er det ingen kjedelige øyeblikk og du er garantert å få noen magiske opplevelser med denne 24 år gamle godgutten i fra Vormsund.236502883_795822504434727_4832784512554049315_n

Emmelie Rønning

Aktivitetsansvarlig

Emmelie er et fyrverkeri av et menneske fra selveste Nannestad. I hennes 22 år lange liv har hun prøvd det meste, blant annet ski, stisykling, HEST og klatring. Når hun ikke er på eventyr jobber hun med å redde verden med sin kommende bachelor i fornybar energi. Emmelie er svært utadvendt og veldig lett å prate med (men helst ikke før hun har fått i seg morgenkaffen). De som blir kjent med dette morsomme lykketrollet er veldig heldige.

IMG-0017

Frøya Aase

Kommunikasjonsansvarlig

Frøya- oppkalt etter den norrøne kjærlighetsgudinnen, ikke uten grunn. Hun har et stort hjerte for både folk og dyr. Det er mange som lar seg blende av hennes hjerte, men ingen har klart å vinne henne over- enda. At Frøya er en kløpper på ski, er viden kjent langs land og strand, og hun er en grepa jente. Hun har et sterkt grep, om både skistaven, i klatreveggen, eller rundt vinglasset. God vin har hun peiling på, og god stemning vet hun alt om. Denne gladjenten fra Bergen finner du mest sansynlig på dansegulvet med ABBA på høyttaleren!

IMG-0875
Close Menu